Het geheim van deze zeer bijzondere smaak schuilt ook in het bakprocedé: de suikerparels smelten zachtjes binnenin en geven een heerlijke gekarameliseerde smaak vrij.
Je kan van de wafel smullen op straat, tijdens de oktoberkermis van Luik of in tearooms, zowel koud als warm, in de winter en in de zomer. Bij voorkeur eet je deze wafel zonder toppings zodat je van zijn unieke smaak kunt genieten. Heerlijk om je tanden te zetten in de bijzonder malse binnenkant met daarrond een perfect krokant omhulsel.
Van Parijs tot New York, van Japan tot in Canada zijn fijnproevers overal terwereld al generaties lang bijzonder tuk op de Luikse wafel.
Waar kun je nu eigenlijk de beste Luikse wafel proeven? In Luik natuurlijk! De wafel is hier overheerlijk en absoluut authentiek.
Wanneer je de eetadresjes met een label uit deze brochure bezoekt, ben je zeker dat je van de authentieke Luikse wafel kunt genieten, bereid volgens de traditionele methode met producten van de hoogste kwaliteit.